Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL SD40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL SD40
Cod produs
IJ05VZEB-O-BT
Out Of stock
Descriere
Alege acum acest excelent rulment butuc ITL SD40 si ai parte de un produs de inalta calitate, comparabil cu piesa originala, dupa modelul careia a fost creat, in Europa. Este un rulment ce are materiale componente deosebit de rezistente, care ii asigura un profil unic, robust. Astfel, echipamentul tau va rula ca la carte, iar rezultatele obtinute de tine la munca vor fi admirabile. Noi comercializam cele mai bune piese de pe piata la preturi accesibile. Daca vrei un partener de nadejde, care te va scoate din necaz numaidecat, atunci ai nimerit in locul potrivit!

Cel mai important, serviciul nostru prompt de livrari nu te va lasa sa irosesti nicio clipa. Cand esti determinat sa te intorci la munca cat mai repede, bazeaza-te pe ACN Piese Utilaje! Rafturile noastre digitale sunt la un click distanta! Vrei sa iti echipezi vehiculul cu niste componente fiabile, fara sa ramai cu buzunarul gol? Alege sa colaborezi cu o echipa de specialisti!

Comanda aici acest rulment butuc ITL SD40 si lasa-te surprins in mod placut de pretul sau avantajos!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Nelamurit? Ia legatura cu noi si colegii nostri te vor ajuta daca esti in impas, fara niciun cost suplimentar!
Te incurajam sa ne ceri informatii suplimentare despre rulmentul de butuc, daca ai nevoie, sunandu-ne la unul din numerele de telefon de pe site. Consultanta tehnica este gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi! Pentru comenzi, suntem disponibili la telefon, pe e-mail sau poti completa cererea de oferta disponibila online.Echipa noastra este mereu pregatita sa iti preia solicitarea intr-o maniera prompta si profesionista, pentru ca tu sa ai parte de o experienta tehnica cat mai placuta!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest rulment butuc pentru punte ITL SD40 personal.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila, nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca acest rulment butuc ITL SD40 va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali. Atelierul nostru mobil se poate deplasa imediat la punctul de lucru al vehiculului tau. Mecanicii nostri iti vor monta produsul si pot efectua reparatiile necesare. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: IJ05VZEB-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura