Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL S40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL S40
Cod produs
FA980P1L-O-BT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest rulment butuc ITL S40 nou - achizitioneaza produsul pe care ti-l propunem acum si te vei bucura atat imediat, cat si pe termen lung. Rulmentii de butuc propusi de noi au fost fabricati in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu. Materialele din care sunt alcatuiti le ofera o rezistenta crescuta, pentru a face fata cu brio si celor mai dificile conditii de munca!

Totodata, raportul lor calitate-pret este unul imbatabil: acestia au fost conceputi dupa modelul original, pe care il reproduc cu fidelitate, pana la cele mai fine detalii. De ce ar trebui sa ii achizitionezi pe cei comercializati de noi, in detrimentul variantei originale? Fiindca noi iti oferim acelasi nivel de calitate, dar un pret mult mai avantajos. Noi ne dorim ca tu sa pleci multumit de componenta aleasa, fara sa iti golesti portofelul.

Pregatit sa plasezi o comanda? Acest rulment butuc ITL S40 este disponibil chiar acum la un pret extrem de rentabil!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Serviciul gratuit de asistenta tehnica este ajutorul tau de nadejde!
Te incurajam sa ne contactezi pentru a ne cere toate informatiile de care ai nevoie. Dispunem de personal de specialitate, care iti poate da toate detaliile si indrumarea necesara in vederea unei achizitii optime. Consultanta tehnica este complet gratuita! Plasarea comenzii se realizeaza prin telefon, e-mail sau completand pe site-ul nostru cererea online de oferta. Astfel, vei alege produsul potrivit pentru echipamentul tau, fara sa ramai cu intrebari nelamurite si griji nefondate.

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai un rulment butuc pentru punte ITL S40 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Iti livram produsul prin intermediul firmelor de curierat, deci ar trebui sa intri in posesia componentei comandate in decursul unei zile lucratoare. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Daca vrei sa te asiguri ca vehiculul tau va functiona ca la carte, precum si ca acest rulment butuc ITL S40 comandat va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si utilajul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de activitate, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta rulmentii doriti sau efectua orice reparatie consideri tu necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: FA980P1L-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura