Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte ITL 462

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL 462
Cod produs
5V4ZP8CQ-ES
Out Of stock
Descriere
Daca si tu vrei sa ai cat mai putine cheltuieli cu intretinerea utilajelor tale, atunci esti acolo unde trebuie! Iti recomandam sa folosesti doar piese calitative precum coroana butuc punte ITL 462 - care te va face sa crezi ca exista si astfel de piese durabile. Modul in care aceasta piesa a fost realizata este cel care ii da o rezistenta aparte, la baza acesteia stand aliaje de prima clasa.

Astfel, te ajutam cu o multitudine de piese, care se afla in depozitul nostru. Acordam intotdeauna o atentie pieselor pe care decidem sa le recomandam clientilor nostri. De aceea, facem tot posibilul sa ii ajutam sa isi creasca cat mai mult profitul si sa isi dezvolte astfel afacerea. Fiecare pas mic facut cu atentie, contribuie la o afacere de succes!

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile coroanei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de coroane de butuc pentru utilaje.

Coroana butuc punte ITL 462 te va face sa crezi in piese cu o durabilitate mare!
Coroana de butuc este o piesa foarte importanta pentru mecanismul de transmisie inferioara, pentru ca aceasta este piesa sa de baza. Rolul acesteia este de a spori cuplul de forta.

Recomandam sa actionezi cat mai rapid atunci cand simti ca o piesa a utilajului tau nu functioneaza bine! Astfel, trebuie sa fii cat mai atent la primele semne ale uzurii acesteia.

Un prim semn ar fi deteriorarea pinioanelor sau chiar patrunderea unor obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. O alta cauza poate fi determinata de socurile mecanice suferite ce au produs deformari.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Coroana de butuc pentru punte ITL 462 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Distanta nu mai este o problema atunci cand utilajul tau are nevoie de un coroana butuc punte ITL 462 noua! Noi ti-l trimitem in 24 de ore, prin serviciul de livrare rapid, indiferent inde te-ai afla!

Pentru ca primii pasi sunt mereu foarte importanti in viata noastra, dar si a utilajelor, noi recomandam ca montajul sa fie efectuat de catre specialisti in domeniu. Un montaj corect asigura o durata de functionare indelungata.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura