Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL PD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL PD55
Cod produs
IWQK2XPT-O-BT
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment butuc ITL PD55 si vei scapa mult timp de aici inainte de grija de a il schimba. A fost creat astfel incat sa iti ofere avantaje pe toate planurile: o calitate foarte buna, comparabila cu a originalului, la un pret excelent, mult mai redus decat al acestuia din urma. A fost fabricat in Uniunea Europeana, iar materialele care il compun sunt de o rezistenta remarcabila, deci nu iti va face probleme niciun moment. Suntem constienti de valoarea muncii tale - fiecare zi de lucru face diferenta dintre esec si succes.

Noi suntem realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi vehiculul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani!

Cere astazi oferta pentru un rulment butuc ITL PD55 si vei ramane surprins in mod placut de pretul rentabil al acestuia!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Alege ACN Piese Utilaje si bucura-te de avantajele unui depozit extrem de bine aprovizionat!
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

Cand te napadesc defectiunile, fiecare clipa conteaza! Iti garantam intotdeauna ca produsele comandate de la noi vor fi livrate prompt. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, acest rulment butuc pentru punte ITL PD55 a fost ambalat si predat curierului. Vei achita comanda la primire, in regim ramburs. Totodata, ai oportunitatea de a verifica continutul coletului in prezenta curierului. Daca vrei sa ridici pachetul personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: IWQK2XPT-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura