Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL S55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL S55
Cod produs
SUG5P0VQ-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc ITL S55 iti va risipi toate grijile legate de schimbarea lui timpurie. A fost fabricat in Europa, dupa modelul originalului, pentru a il suplini la un pret mult mai avantajos. Materialele din care a fost alcatuit ii confera o rezistenta crescuta in conditii dificile de lucru, astfel incat tu sa iti poti desfasura activitatea indiferent de anotimp sau mediul inconjurator. Echipamentul tau va functiona impecabil, iar tu vei fi multumit in totalitate de rezultatele obtinute.

Atuul principal al produsului recomandat de noi este pretul sau scazut: obtii o piesa de schimb echivalenta din punct de vedere calitativ cu cea originala, fara sa iti faci o gaura in portofel! Noi stim cat de important este sa obtii un raport calitate-pret echilibrat la fiecare achizitie, asa ca ne straduim constant sa iti punem la dispozitie numai componente de incredere, insotite de cele mai bune preturi de pe piata!

Cere astazi oferta pentru acest rulment butuc ITL S55 si maine vei putea sa il montezi pe utilajul tau!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Asa, te vei bucura de o reparatie completa, ce va rezista pe termen lung si care iti va demonstra ca lucrurile facute „ca la carte” sunt intotdeauna ireprosabile.

Intampini dificultati sau nu esti sigur ca ai gasit produsul cautat?
Detalii suplimentare despre acest rulment butuc ITL S55 iti ofera unul din colegii nostri de la departamentul tehnic, ce te poate ajuta cu orice informatie ai nevoie, pentru ca tu sa faci o alegere informata si potrivita. Oferim consultanta tehnica gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi cand te afli in impas! Expertii nostri sunt intotdeauna incantati sa te ajute asa cum stiu ei cel mai bine. Experienta lor vasta in domeniu ii ajuta sa iti ofere sfaturi exceptionale si recomandari inspirate.

Nu iti place sa astepti? Atunci esti in locul perfect! Iti livram produsele dorite prin curier, de indata ce ai plasat o comanda. Metoda de plata este ramburs la primirea coletului, cand ai si sansa de a te asigura ca ai primit produsele corecte. Daca doresti, poti ridca acest rulment butuc pentru punte ITL S55 personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Noi te asteptam de luni pana vineri, pregatiti intotdeauna sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila!

Foloseste o presa mecanica pentru a fixa rulmentii in locul lor, fara a ii deforma si afecta, asa cum s-ar intampla cu siguranta in cazul loviturilor de ciocan. Noi venim echipati direct la punctul tau de activitate cu absolut tot ceea ce este nevoie, pentru ca tu sa ai parte de ajutorul ideal. Astfel, nu vei avea surprize neplacute pe viitor: piesele vor functiona la maxima lor capacitate, iar activitatea ta nu va fi incomodata cu nimic. Suntem disponibili nu numai pentru montaj, ci si pentru orice alte interventii necesare la vehiculul tau, asa ca suna-ne acum si iti oferim toate detaliile de care ai nevoie!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: SUG5P0VQ-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura