Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte JCB SD40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD40
Cod produs
7C4O6SMI-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti o coroana de butuc performanta? Credem ca varianta ideala pentru tine este coroana butuc punte JCB SD40 pentru ca a trecut toate testele specialistilor nostri. Astfel, cu aceasta piesa, utilajul tau este gata sa stea pe teren cat mai mult timp. Fiind piesa de baza in mecanismul transmisiei inferioare, iti va sustine toate piesele din acest ansamblu, asigurandu-le un cuplu de forta superior.

Piesele aflate pe rafturile depozitului nostru sunt moderne, realizate din cele mai bune aliaje, astfel incat sa fie foarte rezistente. Ne dorim ce este mai bun pentru tine si nu ti-am recomanda o piesa daca nu am crede in ea!

Pe langa piese, oferim si servicii la fel de profesionale. Printre acestea se numara consultanta gratuita de care poti beneficia daca ne contactezi. Colegii nostri experti in piese te vor ajuta sa nu dai gres in alegerea celor potrivite. Pe langa asta, iti recomandam un mecanic priceput, exact din zona ta, pentru a nu mai pierde nici macar un minut in repararea utilajelor tale.

Coroana butuc punte JCB SD40 iti insoteste utilajul la munca o perioada lunga de timp!
Rolul important pe care coroana de butuc il are in functionalitatea oricarui utilaj este de a spori cuplul de forta din mecanismul transmisiei inferioare. Este de mentionat ca orice defectiune a unei piese, depistata la timp, poate evita uzura prematura a celorlalte piese cu care intra in contact. De aceea, iti spunem care sunt cauzele principale pentru care o coroana de butuc cedeaza.

Printre acestea se numara deformarile rezultate in urma socurilor mecanice si degradarea pinioanelor. Obiectele straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane sunt, de asemenea posibile cauze.
In cazul in care dantura s-a deformat, se recomanda inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale. Sunt necesare simeringuri si oringuri noi pentru refacerea transmisiei.

Serviciul gratuit de consultanta!
Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta iti vei transforma nevoile in solutii. Vei avea parte de suport permanent pe toata durata experientei tehnice, pana vei fi primi piesele ideale! Scapa de grijile legate de piese si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de ele. Contacteaza-ne si afla toate modalitatile prin care iti putem fi de ajutor pentru a obtine profitul pe care il meriti!

Pentru ca ne place calitatea, coroana de butuc pentru punte JCB SD40 vine insotita de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca vrei sa te asiguri totusi ca produsul este intact, te asteptam la depozitul nostru!

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o coroana butuc punte JCB SD40 prin serviciul de livrare rapid, in 24 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Iti poti imagina cate batai de cap ai avea si cati bani ai putea pierde in cazul in care montajul nu ar fi realizat corespunzator? Nu ar fi o situatie prea placuta… Noi venim in ajutorul tau pentru a-ti oferi recomandarile de care ai nevoie si pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie!

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura