Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc JCB 450/10205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 450/10205
Cod produs
26MNYEFD-ES
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam aceasta coroana de butuc JCB 450/10205 calitativa, care va fi alaturi de vehiculul tau o perioada lunga de timp. Acest avantaj va influenta productivitatea si implicit profitul afacerii tale! Cum? Inlocuind-o cat mai rar! Ne dorim sa iti oferim piese de calitate, care sa reprezinte fiecare pas mic, dar sigur, spre succes! Datorita materialelor folosite si a modului acestora de realizare, piesele pe care ti le oferim sunt rezistente si iti vor ajuta utilajul sa atinga performanta maxima.

Stii momentele in care simteai ca toate merg prost, cand un utilaj a cedat si altul prezinta o defectiune, iar treaba deja merge lent? Cu siguranta ai simtit deja asta pe pielea ta… Pentru ca misiunea noastra nu este sa vindem doar piese, ne vom asigura ca astfel de momente vor fi cat mai rare. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi si sa ne spui povestea ta! Echipa noastra este gata sa iti ofere sfaturi si sa te indrume in luarea celor mai bune decizii pentru utilajele tale.

Coroana de butuc JCB 450/10205 va fi alaturi de utilajul tau pentru o perioada lunga de timp!
Aceasta piesa are un rol foarte important pentru functionarea optima a grupului reductor pentru ca ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Fara ea, utilajul tau nu ar putea functiona. De aceea, iti sugeram sa fii foarte atent la primele semne de uzura ale acesteia. Un prim semn ar fi deteriorarea pinioanelor sau chiar patrunderea unor obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. O alta cauza poate fi determinata de socurile mecanice suferite ce au produs deformari.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca oferim produse performante, coroana de butuc JCB 450/10205 are o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24 de ore! Se poate primi aceasta coroana de butuc JCB 450/10205 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sunt de baza. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura