Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G55X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G55X
Cod produs
4U5HCIXB-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G55X este o piesa noua, fabricata cele mai inalte standarde de productie. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Vei achizitiona un produs original, de calitate garantata, la un pret avantajos! Ea a fost creata in ateliere de mecanica din Marea Britanie. Recomandam inlocuirea piesei defecte cu o biela originala, care are o durata de viata mai mare comparativ cu a produselor alternative. Greutatea optima a bielei de origine previne aparitia vibratiilor care pot uza prematur arborele cotit.

In majoritatea cazurilor, intretinerea si reparatiile de rutina pot prelungi durata de viata a echipamentelor grele. Poti face minuni pentru bunul mers al afacerii tale daca ai un contract de mentenanta cu o echipa de profesionisti. Te asteptam la ACN Piese Utilaje cu oferte de mentenanta personalizata. Inspectiile tehnice nu iti vor mai da batai de cap, iar echipamentele tale vor functiona mult mai bine. Cand lasi specialistii sa se ocupe de ele, nu te vei trezi ca esti lasat balta in mijlocul unei activitati si nici ca o piesa avariata a mai stricat trei pe langa ea!

Biela generator JCB G55X - economiseste bani cu o piesa originala!

Biela este o veriga majora in interiorul unui motor cu ardere. Aceasta conecteaza pistonul la arborele cotit si este responsabila pentru transferul puterii de la piston la arborele cotit si trimiterea acesteia la transmisie. Biela este una din piesele motorului cu cea mai mare fiabilitate. In mod normal, ea trebuie sa fie in stare de functionare si la casarea motorului. Totusi, uneori, din motive de executie, montaj sau exploatare incorecta sau pur si simplu vechime mare, se poate ajunge la incovoierea bielei, ceea ce o scoate din functiune.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantia produsului are o valabilitate de 6 luni, din momentul achizitiei, in conditii de instalare corecta. Biela pentru generator JCB G55X vine insotita de toate documentele.

Biela generator JCB G55X comandata ajunge in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei se afla langa Bucuresti, unde te asteptam pentru a intra direct in posesia produsului de schimb necesar.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de mecanici. Daca ai nevoie de asistenta la montarea noilor piese, echipele de service mobil ale firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul, efectuand, acolo, reparatiile necesare. Pentru detalii despre acest serviciu, contacteaza departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura