Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G55QX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G55QX
Cod produs
RG57NITJ-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G55QX pe care ti-o recomandam este o piesa originala, produsa in Marea Britanie. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Pretul este unul foarte bun! Este esential sa cumperi piese de schimb de calitate superioara cand ai de facut imbunatatiri la echipamentul tau. Biela din imagini are o greutate bine studiata pentru a putea preveni eventualele vibratii ce aduc deteriorari grave arborelui cotit. Iti livram componenta foarte repede, plasezi comanda si curierul vine la tine imediat.

ACN Piese Utilaje face eforturi pentru simplificarea procesului de achizitie si iti aduce consultanta tehnica gratuita. Din acest motiv, procedura de preluare a comenzilor este un exemplu de eficienta, pe care clientii nostri il apreciaza. Indiferent daca ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de pe site, expertii nostri sunt mereu langa tine. Am implementat un serviciu care ne permite sa raspundem imediat solicitarilor clientilor nostri!

Biela generator JCB G55QX - decizia iti apartine!

Biela realizeaza transformarea miscarii alternative a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit si transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit. Se poate intampla ca, din diferite motive, apa sa patrunda in cilindri. Datorita faptului ca apa este incompresibila, la sfarsitul cursei de comprimare apar forte foarte mari care conduc la deformarea extrema a bielei. In aceste cazuri este recomandat ca toate componentele mecanismului motor sa fie inlocuite, deoarece fortele extreme aparute, chiar daca nu au deformat vizibil piesele, sa afecteze jocurile normale de montaj.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Biela pentru generator JCB G55QX ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Produsul ajunge prin curierat rapid in toate regiunile tarii. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica biela generator JCB G55QX comandata direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Pentru a beneficia de o reparatie durabila si pentru ca utilajul sa aiba un randament crescut, pentru mai mult timp, nu doar tipul si calitatea pieselor conteaza, ci si montajul corect al acestora. O manopera corespunzatoare scade riscul defectiunilor multiple si al cheltuielilor neprevazute. De aceea, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua reparatiile necesare in localitatea in care se gaseste echipamentul. Pentru detalii despre acest serviciu, ia legatura cu departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura