Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
5ZWI83O2-M-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta firmei, biela buldoexcavator JCB 3C se gaseste la un pret promotional. Piesa este originala, produsa in Marea Britanie si are calitatea garantata. Livram biela noua impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Recomandam inlocuirea piesei uzate cu o biela originala. Greutatea ideala a componentei din oferta noastra previne aparitia vibratiilor care pot duce la uzura prematura a arborelui cotit. Pentru a comanda biela este suficient sa completezi formularul de pe site sau sa ne apelezi la numerele de telefon afisate.

Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, oferta de piese de schimb de calitate este insotita de servicii tehnice dedicate. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, nu ezita sa ne contactezi! La alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra, iti asiguram consultanta tehnica gratuita, astfel incat ce alegi sa se potriveasca utilajului tau!

Biela buldoexcavator JCB 3C - facuta cu precizie matematica!

Principiul de functionare al unui motor cu ardere interna consta in transformarea energiei produse in urma arderii amestecului aer-combustibil in lucru mecanic, disponibil la arborele cotit. Biela face posibila preluarea si transmiterea fortei de presiune a gazelor din cilindru catre arborele cotit. Biela este supusa la solicitarile simple de intindere, compresiune, incovoiere, toate fiind produse de actiunea comuna a fortei de presiune a gazelor si a fortelor de inertie a pistonului, boltului si segmentilor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Biela pentru buldoexcavator JCB 3C vine insotita de factura si certificatul de garantie valabil 6 luni, de la data cumpararii. Pastreaza documentele care insotesc piesa!

Biela buldoexcavator JCB 3C comandata ajunge in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere consultantilor firmei, care iti pot recomanda un specialist aproape de tine! La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura