Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul Fiat Kobelco B200 se gaseste in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Fabricate in Uniunea Europeana, glisoarele sunt produse dintr-un material special care ajuta la telescoparea usoara a bratului utilajului.
Puteti comanda patinele cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Setul complet de glisoare brat telescopic este format din:
-4 placi trapezoidale
-4 placi paralelipipedice
-Piulite incorporate

Puteti achizitiona patinele si separat. Culoarea pieselor livrate poate varia in functie de lotul de productie.
Pentru ca stim ca nu doar calitatea componentelor conteaza, ci si montajul corespunzator al acestora, venim in sprijinul dumneavoastra cu atelierul mobil al firmei, care poate monta si regla patinele, pentru o functionare cat mai buna a bratului buldoexcavatorului. Va reamintim ca montajul incorect al patinelor va uza prematur echipamentul.

Pentru intrebari sau daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care va intereseaza cu buldoexcavatorul, apelati cu incredere la consilierii tehnici al firmei.

Livram patinele telescopare in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia produsului, va asteptam in Bucuresti, la sediul firmei.

Codul produsului este: 749YFSHU-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura