Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat pentru buldoexcavator Ford 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 575E
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul Ford 575E se gaseste in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Puteti achizitiona patinele si separat.

Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Setul complet de glisoare brat telescopic contine:
-4 placi trapezoidale
-4 placi paralelipipedice
-Piulite incorporate

Patinele sunt produse in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la telescoparea usoara a bratului si la fixarea corecta a acestuia. Montajul necorespunzator al pieselor poate uza prematur bratul telescopic, de aceea va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot remedia defectiunile buldoexcavatorului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, adresati-va departamentului tehnic al firmei!

Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.
Setul de patine telescopare ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia coletului, va asteptam la sediul firmei, in Bucuresti.

Codul produsului este: F8QMT4IY-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura