Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland 655E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655E
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 655E este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate, si se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Puteti achizitiona barele textolit pentru bratul telescopic si separat. Pentru a comanda produsul individual sau setul complet de patine telescopare, este suficient sa ne apelati la numerele afisate sau sa completati formularul de pe site.

Va recomandam sa montati patinele intr-un service specializat, pentru a evita eventualele probleme tehnice care pot surveni in urma unui montaj necorespunzator.
La cerere, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate monta si regla patinele, astfel incat bratul telescopic al buldoexcavatorului dumneavoastra sa functioneze optim, pentru o perioada indelungata. Mecanicii colaboratori ai firmei pot interveni cu succes asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se afla.

Patinele telescopare sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la o telescopare usoara a bratului si o fixare corecta la acestuia. Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Livram patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 655E in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a efectua plata. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: MUIQR93X-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura