Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland 575 E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575 E
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 575 E este prezent in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Setul cuprinde 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate.
Puteti cumpara patinele si individual.

Pentru a comanda glisoarele brat telescopic pentru buldoexcavatorul New Holland, este suficient sa completati formularul de pe site sau sa ne contactati telefonic. Consultantii nostri va stau la dispozitie daca doriti informatii suplimentare despre produs sau daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor piese cu buldoexcavatorul dumneavoastra.

Serviciul nostru de asistenta tehnica mobila se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul din dotare si poate monta corespunzator componentele de care aveti nevoie. Nu ezitati sa luati legatura cu noi pentru detalii. Va reamintim ca montajul incorect al patinelor telescopare poate uza prematur bratul telescopic.

Patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 575 E sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la o telescopare usoara a bratului.
Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Codul produsului este: BUDM6YOZ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura