Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat New Holland LB75 LB75.B LB75.C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75 LB75.B LB75.C
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatoarele New Holland LB75 LB75.B si LB75.C este prezent in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Puteti achizitiona glisoarele brat telescopic si separat.

Setul de patine telescopare este format din:
-4 placi trapezoidale
-4 placi paralelipipedice
-Piulite incorporate

Pentru a comanda patinele telescopare New Holland este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Va recomandam sa apelati la serviciile unui atelier specializat pentru a beneficia de un montaj corespunzator al patinelor. Montarea si reglarea corecte ale patinelor previne uzura timpurie a bratului telescopic. La cerere, va punem la dispozitie echipele noastre de service mobil, care pot interveni asupra buldoexcavatorului dumneavoastra in localitatea in care acesta se afla.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special, care ajuta la telescoparea usoara a bratului si la fixarea optima a acestuia.

Culoarea pieselor variaza in functie de lotul de productie.

Livram glisoarele brat telescopic in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Sediul firmei se afla in Bucuresti, unde va asteptam pentru a ridica direct pachetul.

Codul produsului este: 6MHX9EB0-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura