Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland B90BLR este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate. Patinele pot fi achizitionate si separat; atat produsul individual cat si setul complet de glisoare pentru brat telescopic se gasesc in oferta noastra la preturi promotionale.

Puteti comanda patinele telescopare New Holland cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.
Va punem la dispozitie atelierul nostru mobil care se poate deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul dumneavoastra si care poate interveni cu succes asupra acestuia; mecanicii nostri colaboratori pot ajuta la montarea corecta si reglarea corespunzatoare a patinelor telescopare. Un montaj adecvat al glisoarelor pentru brat telescopic previne uzura prematura a bratului.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material care asigura telescoparea usoara a bratului si fixarea optima a acestuia. Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Adresati-va cu incredere departamentului nostru tehnic daca aveti intrebari sau daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor componente cu utilajul din dotare.

Livram patinele telescopare in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: BFP7STWZ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura