Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland NH85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland NH85 este prezent in oferta noastra la un pret promotional. Glisoarele sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material care ajuta la telescoparea usoara a bratului si fixarea corespunzatoare a acestuia.
Setul de patine New Holland este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate. Puteti achizitiona patinele si separat, in functie de nevoile dumneavoastra.
Puteti plasa comanda pentru glisoarele brat telescopic cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
La cerere, va punem la dispozitie echipa de service mobil, care poate monta corespunzator produsul, in localitatea in care se afla buldoexcavatorul dumneavoastra. Mecanicii colaboratori ai firmei vor interveni cu succes asupra utilajului din dotare, remediind sigur si rapid dificultatile tehnice cu care va confruntati. Nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe informatii!
Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.
Livram patinele telescopare brat New Holland NH85 in toata tara, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs, cu posibilitatea de a verifica ce contine coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal setul de patine telescopare va asteptam la sediul firmei, in Bucuresti.

Codul produsului este: M0PHQ3R2-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura