Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland LB85 se gaseste in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Glisoarele brat telescopic pot fi achizitionate si separat.

Setul de patine pe care il propunem spre vanzare contine:
-4 placi trapezoidale
-4 placi paralelipipedice
-Piulite incorporate

Atat calitatea produselor cat si montajul corespunzator sunt elemente esentiale, care asigura o durata de exploatare cat mai lunga a buldoexcavatorului din dotare. In acest sens, va punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei, care se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului si care poate monta corect si regla patinele, pentru o functionare a bratului telescopic cat mai buna. Va reamintim ca montajul incorect al glisoarelor poate uza prematur bratul buldoexcavatorului.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special, care ajuta la fixarea corecta si la telescoparea usoara a bratului. Culoarea pieselor variaza in functie de lotul de productie.

Produsul ajunge in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a verifica coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica patinele direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: NA5I0K4F-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura