Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 675E este prezent in oferta noastra la un pret promotional. Setul cuprinde 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate. Puteti achizitiona patinele si individual.

Puteti plasa comanda pentru glisoarele brat telescopic cu usurinta, prin intermediul formularului de pe site sau prin apel telefonic.
Echipa noastra tehnica va sta la dispozitie daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor componente cu buldoexcavatorul dumneavoastra sau daca va intereseaza un atelier specializat care sa realizeze montajul corect al patinelor. Serviciul nostru de asistenta tehnica mobila poate interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care se afla acesta, realizand o remediere de lunga durata a problemelor mecanice cu care va confruntati.
Va reamintim ca montarea incorecta a patinelor telescopare va uza prematur bratul telescopic.

Patinele propuse spre vanzare sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la o telescopare usoara a bratului telescopic si o fixare corespunzatoare a acestuia. Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.
Livram glisoarele brat telescopic pentru buldoexcavatorul New Holland 675E oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul serviciului de curierat. Metoda de plata este ramburs, cu posibilitatea de a verifica pachetul inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: Y7W6FZOB-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura