Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland B100B B100BLR este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate. Puteti achizitiona patinele telescopare si separat.

Pentru a plasa o comanda, ne puteti contacta telefonic sau prin completarea formularului de pe site.
Patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland B100B B100BLR se gasesc in oferta noastra la un pret de exceptie. Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la fixarea optima si telescoparea usoara a bratului buldoexcavatorului din dotare. Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Dispunem de un atelier mobil care se poate deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul dumneavoastra si care poate monta corect si regla corespunzator patinele telescopare. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!
Produsul ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica coletul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: WLNURXJT-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura