Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555E
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 555E se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Odata cu achizitia glisoarelor brat telescopic va oferim posibilitatea montarii acestora de catre personalul specializat al firmei. Echipele noastre de service mobil pot interveni asupra buldoexcavatorului la punctul de lucru al acestuia. Va reamintim ca montarea corecta si reglarea optima a patinelor previn uzura prematura a bratului telescopic.

Puteti comanda patinele separat sau in set.

Setul complet de patine contine:
- 4 placi trapezoidale
- 4 placi paralelipipedice
- Piulite incorporate.

Glisoarele sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special, care ajuta la telescoparea usoara si la fixarea corespunzatoare a bratului buldoexcavatorului.
Culoarea pieselor variaza in functie de lotul de productie.
Pentru asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor si accesoriilor care va intereseaza cu utilajul din dotare, adresati-va cu incredere consilierilor nostri tehnici.

Livram patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland 555E in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a intra direct in posesia produsului, va asteptam in Bucuresti, la sediul firmei.

Codul produsului este: BCUA97VO-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura