Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat pentru buldoexcavator Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SM
Out Of stock
Descriere
Patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul Case 695SM sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la o telescopare usoara a bratului si o fixare corespunzatoare a acestuia. Setul complet de glisoare brat telescopic este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Puteti comanda setul de patine telescopare cu usurinta, completand formularul de pe site sau sunand la numerele de telefon afisate.
Patinele pot fi achizitionate si separat. Culoarea pieselor livrate poate varia in functie de lotul de productie.
Produsul de cea mai inalta calitate se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Departamentul nostru tehnic va sta la dispozitie daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor componente cu buldoexcavatorul dumneavoastra. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul din dotare, si pot efectua montajul corect si reglarea optima a patinelor telescopare. Va reamintim ca montajul incorect al pieselor poate duce la uzura prematura a bratului telescopic.

Livram patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul Case 695SM in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 3ESYPNIX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura