Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator Fiat Kobelco FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasiti setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul Fiat Kobelco FB100, la un pret foarte avantajos. Barele textolit sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la telescoparea si fixarea corecta a bratului telescopic.
Pentru a comanda patinele este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Setul complet de patine este format din:
- 4 placi trapezoidale
- 4 placi paralelipipedice
- Piulite incorporate.

Puteti achizitiona gliosoarele pentru brat telescopic si la bucata.
Livrarea produsului se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat sau prin echipa de service mobil, care va poate ajuta a montarea corecta si reglarea patinelor, pentru o functionare cat mai buna, prevenind, astfel, uzura prematura care poate aparea ca urmare a montajului incorect. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul si pot interveni cu succes asupra utilajului. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa luati legatura cu noi!
Calitatea superioara a patinelor le recomanda pentru bratul buldoexcavatorului dumneavoastra!
Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.
Patinele ajung la dumneavoastra prin curierat rapid, cu posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a intra direct in posesia produsului, va asteptam in Bucuresti, la sediul firmei.

Codul produsului este: S6I72D3H-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura