Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Out Of stock
Descriere
Patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul Fiat Kobelco B95 pot fi achizitionate individual sau ca set complet, format din 4 placi trapezoidale si 4 paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Pentru a comanda produsul de calitate superioara, este suficient sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul de pe site.
Patinele fabricate in Uniunea Europeana sunt produse dintr-un material special, care asigura telescoparea usoara a bratului si fixarea acestuia.
Pretul foarte avantajos al glisoarelor pentru brat telescopic, transforma acest produs in alegerea ideala pentru utilajul din dotare.

Dispunem de un service mobil care poate efectua verificari si reparatii in localitatea in care se afla buldoexcavatorul dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!

Produsul beneficiaza de livrare rapida in toata tara, prin serviciul de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Va asteptam la sediul firmei, in Bucuresti, daca doriti sa ridicati personal patinele telescopare.
Culoarea produsului depinde in functie de lotul de productie.

Codul produsului este: N5W4TZF3-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura