Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator Fiat Kobelco B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B100
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasiti produsul patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul Fiat Kobelco B100 la un pret de exceptie. Setul complet de glisoare brat telescopic este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Puteti achizitiona patinele Fiat Kobelco si individual. Pentru a plasa o comanda, ne puteti suna la numerele de telefon afisate sau puteti completa formularul de pe site.

Va punem la dispozitie echipa noastra de service mobil care va poate ajuta la montarea si fixarea corecta a patinelor. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul dumneavoastra si pot efectua reparatiile necesare.

Va reamintim ca montajul incorect al patinelor telescopare poate uza bratul telescopic al utilajului din dotare.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special care asigura telescoparea usoara a bratului telescopic si fixarea optima a acestuia.

Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Sediul firmei este in Bucuresti, unde va asteptam daca doriti sa ridicati personal patinele telescopare. Daca optati pentru livrare prin curier, produsul va ajunge in posesia dumneavoastra in cel mai scurt timp, prin serviciul de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.

Codul produsului este: TKH7PXOI-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura