Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul Fiat Kobelco B110 este format din 4 placi trapezoidale, 4 placi paralelipipedice si piulite incorporate. Puteti achizitiona glisoarele brat telescopic si separat.
In oferta noastra gasiti patinele Fiat Kobelco la un pret foarte accesibil.
Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special, care ajuta la telescoparea usoara si la fixarea corespunzatoare a bratului.
Montarea corecta si reglarea patinelor reprezinta factori importanti in mentinerea sau cresterea performantei buldoexcavatorului. De aceea, venim intampinarea dumneavoastra cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - echipele noastre de service va pot ajuta la montarea patinelor, in localitatea in care se afla buldoexcavatorul. In acest fel, veti preveni uzura prematura a bratului telescopic, care poate aparea ca urmare a montajului necorespunzator. Pentru mai multe detalii, adresati-va cu incredere departamentului nostru tehnic!
Culoarea pieselor variaza in functie de lotul de productie.
Patinele telescopare New Holland ajung in cel mai scurt timp, in toata Romania, prin intermediul curieratului rapid. Aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: RACU48X6-M.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura