Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator Fiat Kobelco FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti oricand aceste patine telescopare brat pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90 la un pret foarte avantajos.

Glisoarele brat telescopic se pot achizitiona individual sau ca parte din setul care contine:

- 4 placi trapezoidale
- 4 placi paralelipipedice
- Piulite incorporate

Ce mai vrem sa stii? Ca aceste patine telescopare se pot monta si pe Fiat Kobelco FB90.2 in egala masura.

Pentru a plasa comanda pentru patinele telescopare Fiat Kobelco FB90 ne poti contacta la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Recomandam sa montezi patinele intr-un service specializat, pentru a beneficia de un montaj si o reglare corespunzatoare ale acestora.
Reglarea incorecta a glisoarelor poate uza prematur bratul telescopic al buldoexcavatorului din dotare. De aceea, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei, care poate interveni asupra utilajului tau chiar in localitatea in care acesta se afla. Adreseaza-te cu incredere consilierilor nostri tehnici pentru a primi mai multe informatii!

Patinele telescopare sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la o telescopare usoara a bratului. Culoarea pieselor depinde in functie de lotul de productie.

Livram produsul in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei este in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam pentru a ridica personal patinele, in orice zi lucratoare dupa plasarea comenzii.

Codul produsului este: ON7XDCI6-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura