Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110 B110B
Cod produs
O1PQZ0E7-M
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasiti oricand acest set de patine telescopare brat pentru buldoexcavator New Holland B110 la un pret foarte avantajos. Patinele sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la telescoparea usoara a bratului telescopic si la fixarea corespunzatoare a acestuia.
Se poate monta acest set de patine telescopare si pe New Holland B110B in egala masura.
Puteti plasa comanda pentru glisoarele brat telescopic cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Setul complet de patine este format din:
- 4 placi trapezoidale
- 4 placi paralelipipedice
- Piulite incorporate.

Glisoarele New Holland B110 pot fi livrate nu doar ca set, ci si separat.
Va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul, si care pot ajuta la montarea si reglarea patinelor telescopare. Va reamintim ca montajul incorect al patinelor poate uza prematur bratul buldoexcavatorului din dotare.
Consilierii firmei vin in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate care raspund nevoilor pe care le aveti in acest moment.
Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Livram glisoarele brat telescopic in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul nostru, va asteptam pe la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Iti recomandam sa montezi patinele intr-un service specializat, pentru a beneficia de un montaj si o reglare corespunzatoare ale acestora.
Reglarea incorecta a glisoarelor poate uza prematur bratul telescopic al buldoexcavatorului din dotare.
De aceea, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei, care poate interveni asupra utilajului tau in localitatea in care acesta se afla.
Adreseaza-te cu incredere consilierilor nostri tehnici pentru mai multe informatii!

Codul produsului este: O1PQZ0E7-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura