Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
SPGW4DX9-EP
Out Of stock
Descriere
Patina inferioara New Holland B110 este o piesa de calitate superioara, care face parte din oferta noastra, deoarece si-a castigat locul pe rafturile depozitului. Ea ne-a cucerit prin calitatile ei, precum rezistenta, duritatea materialului, structura piesei.

Rolul piesei pare simplu in utilizarea buldoexcavatorului, dar ea trebuie sa reziste unor forte imense. Patina inferioara ajuta la extinderea bratului utilajului si la fixarea lui corespunzatoare. Recomandam achizitionarea unei piese care sa reziste, astfel utilajul va sta rar si putin  in reparatii.

Alege patina inferioara New Holland B110 si vei fi pe deplin multumit!
Avantajul maxim ca noi sa devenim parteneri este foarte bine conturat. Universul nostru sunt piesele pentru utilaje.

Dar noi nu doar iti vindem piese. Noi iti oferim consultanta de la achizitie pana la montaj. Te indrumam spre alegerea piesei potrivite, iti oferim servicii de depanare tehnica mobile. Inchiriem chiar si utilaje. Consulta oferta noastra sau contacteaza-ne. O sa te surprindem, placut .

Consultanta gratuita - tu nu te stresa, noi te indrumam spre alegerea piesei potrivite!
Stim, avem multe articole. Le avem tocmai cat u sa gasesti la noi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau. Daca ai prea multe alegeri, nu iti face griji, ne spui mai multe detalii despre utilajul tau si ne asiguram ca sa primesti exact modelul piesei de care ai nevoie. Noi iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism.
Nu ezita, contacteaza-ne.

Ne straduim sa va aducem la dispozitie cele mai bune articole de pe piata curenta. Ne dorim sa va oferim ceea ce este mai bun iar in cazurile in care piesele au defecte din fabricatie, ne cerem scuze pentru inconveniente si le schimbam in cel mai scurt timp posibil in baza garantiei.

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B110 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie. Va rugam sa pastrati garantia care o primiti alaturi de piesa comandata.

Daca gasesti la noi piesa potrivita pentru utilajul tau, precum patina inferioara buldoexcavator New Holland B110 - afla ca o livram oriunde in tara  in 24 de ore care trec repede repejor. Daca ai posibilitatea, poti prelua chiar tu piesele de la noi de la sediu. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta, pentru ca sa alegi piesa potrivita pentru utilajul tau, contacteaza-ne. Este gratuit!

Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect. Recomandam ca montajul pieselor sa fie efectuat de catre profesionisti. Daca nu ai inca echipa ta de mecanici profesionisti, apeleaza la echipa noastra! Avem inclusiv service mobil.

Specificatii tehnice

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura