Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator New Holland B115B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115B
Cod produs
9AEGMYRF-AT
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai probleme cu glisorul, stim ca nu suporta amanare. De aceea venim in intampinarea nevoii tale cu o solutie optima si eficienta. Cu aceasta patina superioara New Holland B115B iti readuci la viata buldoexcavatorul si iti poti relua activitatea. Fii fara grija, este extrem de rezistenta, fiind confectionata dintr-un material aparte, similar teflonului, care ii confera fiabilitate si durabilitate. Pune-ti din nou la treaba utilajul!

Cand utilajele tale stau, si afacerea ta sta. Dar daca ai grija de ele, vor putea lucra pentru tine la randament maxim, iar afacerea ta va prospera. Avem solutii pentru intretinerea impecabila a utilajelor tale, trebuie doar sa suni si sa discuti cu expertii nostri intr-ale utilajelor. Tot ei sunt cei care te pot ajuta sa identifici cauza unei defectiuni si sa gasesti piesele adecvate. Nu-ti mai bate capul de unul singur, incearca si vei vedea diferenta!

Patina superioara New Holland B115B - o alegere inspirata!
Nu poti face rabat la calitate cand vine vorba de o piesa absolut necesara buldoexcavatorului tau. Nu te poti lipsi de ea, pentru ca aceasta patina superioara New Holland B115B este cea care se ocupa cu extensia bratului si cu fixarea corespunzatoare a acestuia. Cu alte cuvinte, daca glisorul s-a dus, nici utilajul tau nu-si mai poate face treaba. Si nici tu.

Gasim solutii impreuna! Contacteaza-ne!
Nu te costa nimic sa ne ceri sfatul cand te confrunti cu o problema tehnica. Te ajutam cu drag sa depistezi cauza si vom identifica piesele potrivite. Mai mult, iti putem da sfaturi utile legate de montaj, dar si de mentenanta utilajelor tale pe termen lung. Daca vrei, concepem si un plan personalizat de intretinere pentru ele, ca sa-ti fie mai usor. Trebuie doar sa ne suni, o echipa de specialisti iti sta la dispozitie!

Aceasta patina superioara pentru buldoexcavator New Holland B115B vine la pachet cu 6 luni garantie in caz de defecte de fabricatie. Asadar, n-ai de ce sa-ti faci griji. Pastreaza factura si certificatul de garantie din interiorul coletului.

Stim ca te grabesti, de aceea iti livram aceasta patina superioara New Holland B115B super rapid. In cel mult 24 de ore este la tine, daca ne suni sau soliciti o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Daca montajul este realizat corespunzator, n-ai de ce sa-ti faci probleme si nici nu vei avea probleme. Avand in vedere cat de importanta este aceasta piesa, recomandarea noastra este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Astfel te asiguri ca treaba va merge asa cum trebuie sa mearga. Fara neplaceri, fara riscuri. Iti putem trimite noi o echipa specializata, doar da-ne de veste!

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura