Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Cod produs
G0AQC548-AT
Out Of stock
Descriere
Cu atat de mult de lucru, sa cedeze glisorul, imobilizandu-ti utilajul, e fix ce-ti lipsea acum. O patina superioara New Holland 575E te scoate din impas si te va tine mult si bine, caci este extrem de rezistenta. Mizam pe calitate cand selectam piesele pe care le comercializam, ca sa-ti putem oferi ce e mai bun. Piesa aceasta va trece testul timpului si al solicitarii intense, nu vei fi nevoit sa o inlocuiesti in viitorul apropiat.

La noi gasesti cam orice piesa de schimb ti-ar trebui pentru utilajele tale. Daca e ceva mai rar, ti-o putem aduce de oriunde, atata timp cat se fabrica. Stim cat de important este sa remediezi rapid defectiunile cu care te confrunti, de aceea vrem sa-ti facilitam pasii pe care ii ai de facut pana te vei vedea cu utilajul repus in functiune. Te ajutam sa identifici piesele potrivite utilajului tau si iti furnizam informatii pretioase legate de montaj sau de mentenanta. Suna-ne si afla mai multe!

Patina superioara New Holland 575E - o piesa esentiala pentru buldoexcavatorul tau!
Este foarte important glisorul pentru buldoexcavatorul tau, caci fara el nu-si poate folosi bratul. O patina superioara New Holland 575E este o piesa absolut necesara, pentru ca ea este responsabila de extensia bratului si de fixarea acestuia.

Consultanta gratuita pentru tine!
Stii cum se spune, niciodata nu le poti sti pe toate, dar poti sa te specializezi pe un domeniu. Specialistii nostri sunt bine dotati si se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi cele mai bune solutii la problemele tehnice cu care te confrunti. Suna-ne si intreaba-ne tot ce vrei sa stii despre utilajele pentru constructii sau cele agricole si piesele de schimb pentru ele.

Pentru aceasta patina superioara pentru buldoexcavator New Holland 575E ai 6 luni garantie in caz de defecte fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra aceasta patina superioara New Holland 655E in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate. Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, daca vrei sa ai rezultatele asteptate. De nu cunosti pe nimeni, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura