Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B
Cod produs
BKR6YEH0-EP
Out Of stock
Descriere
Patina inferioara New Holland B100B demonstreaza cat de placut te poate surprinde o piesa pentru utilaje grele. Este o piesa de calitate superioara, deosebit de rezistenta, si este fabricata dintr-un material similar teflonului, textolitului. Rolul patinei inferioare este unul foarte important, ea ajuta la extinderea bratului utilajului si il fixeaza corespunzator.
Daca acesta patina se fisureaza, se deformeaza sau se rupe, ea trebuie inlocuita. Nu pierde timp analizand prea multe posibilitati, sa analizezi calitatea sau ce model de patina se potriveste la utilajul tau. Apeleaza la noi.

Patina inferioara New Holland B100B - o piesa de calitate, clienti multumiti, utilaje la munca.
Nu pierde timp si energie sa analizezi mereu care sunt cele mai bune optiuni de piese si consumabile pentru utilajul tau. Avem in depozitul nostru mii si mii de piese de calitate superioara. Ele sunt alese deja de catre specialistii nostri dupa criteriile pe care le cauti si tu: calitate, rezistenta, renume. Consulta oferta noastra si te vei convinge!

Universul nostru este dedicat utilajului tau!
Consultanta gratuita - tu nu te stresa, noi te indrumam spre alegerea piesei potrivite! Stim, avem multe articole. Le avem tocmai cat u sa gasesti la noi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau. Daca ai prea multe alegeri, nu iti face griji, ne spui mai multe detalii despre utilajul tau si ne asiguram ca sa primesti exact modelul piesei de care ai nevoie. Noi iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism.
Nu ezita, contacteaza-ne.

Ne straduim sa va aducem la dispozitie cele mai bune articole de pe piata curenta. Ne dorim sa va oferim ceea ce este mai bun iar in cazurile in care piesele au defecte din fabricatie, ne cerem scuze pentru inconveniente si le schimbam in cel mai scurt timp posibil in baza garantiei.

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B100B vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie. Va rugam sa pastrati garantia care o primiti alaturi de piesa comandata.

Daca gasesti la noi piesa potrivita pentru utilajul tau, precum patina inferioara buldoexcavator New Holland B100B - afla ca o livram oriunde in tara  in 24 de ore, care trec repede repejor. Daca ai posibilitatea, poti prelua chiar tu piesele de la noi de la sediu. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta, pentru ca sa alegi piesa potrivita pentru utilajul tau, contacteaza-ne. Este gratuit!

Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect. Recomandam ca montajul pieselor sa fie efectuat de catre profesionisti. Daca nu ai inca echipa ta de mecanici profesionisti, apeleaza la echipa noastra! Avem inclusiv service mobil.

Specificatii tehnice

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura