Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90B
Cod produs
BTHNUIYZ-EP
Out Of stock
Descriere
Patina inferioara New Holland B90B se afla pe rafturile depozitului nostru dintr-un motiv foarte bun si bine definit si anume acela de a fi pe stoc cand utilajul tau are nevoie de patina de schimb.
Stim ca nu este prima alegere cea de a avea des utilajul in service, de aceea va recomandam ca, atunci cand cumparati piese supuse la uzura, acestea sa fie de foarte buna calitate. Astfel utilajul va sta mai rar prin service si va munci cu spor intre timp.

Rolul patinei inferioare este acela de extinde si a fixa corespunzator bratul utilajului. Ea reprezinta o piesa supusa uzurii. Patina pe care o vindem noi este fabricata dintr-un material extrem de rezistent, similar teflonului, textolitului. Calitatea piesei este garantata de fabricant, iar noi am ales sa faca parte din gama de piese a magazinului nostru.

Patina inferioara New Holland B90B - alege calitatea ca sa treci mai usor de obstacole!
Cand ai o afacere in care te bazezi pe utilajul tau, atunci trebuie sa il tratezi ca pe un prieten bun. Ce faci in acest caz? Ii oferi ce este mai bun. Iar pentru utilajul tau avem noi cele mai bune piese.

Avem prea multe piese si consumabile, iar tu nu esti sigur ce se potriveste utilajului tau, de aceea suntem noi aici! Iti oferim consultanta gratuita ca sa poti stabili oricand cu specialistii nostri ce piese sau consumabile ai nevoie.

Investeste in utilajul tau si nu te va lasa la greu!
Consultanta gratuita - tu nu te stresa, noi te indrumam spre alegerea piesei potrivite! Stim, avem multe articole. Le avem tocmai cat u sa gasesti la noi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau. Daca ai prea multe alegeri, nu iti face griji, ne spui mai multe detalii despre utilajul tau si ne asiguram ca sa primesti exact modelul piesei de care ai nevoie. Noi iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism.
Nu ezita, contacteaza-ne.

Ne straduim sa va aducem la dispozitie cele mai bune articole de pe piata existenta. Ne dorim sa va oferim ceea ce este mai bun iar in cazurile in care piesele au defecte din fabricatie, ne cerem scuze pentru inconveniente si le schimbam in cel mai scurt timp posibil in baza garantiei.

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland B90B vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie. Va rugam sa pastrati garantia care o primiti alaturi de piesa comandata.

Daca gasesti la noi piesa potrivita pentru utilajul tau, precum patina inferioara buldoexcavator New Holland B90B - o livram oriunde in tara  in 24 de ore care trec repede repejor. Daca ai posibilitatea, poti prelua chiar tu piesele de la noi de la sediu. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta, pentru ca sa alegi piesa potrivita pentru utilajul tau, contacteaza-ne. Este gratuit!

Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect. Recomandam ca montajul pieselor sa fie efectuat de catre profesionisti. Daca nu ai inca echipa ta de mecanici profesionisti, apeleaza la echipa noastra! Avem inclusiv service mobil.

Specificatii tehnice

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura