Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator New Holland LB75.C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75.C
Cod produs
6IXHCZE4-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu e un moment placut, dar acum, ca ai ajuns aici, vom face in asa fel incat sa fii multumit pe deplin. Pentru ca avem solutia problemei tale - aceasta patina superioara New Holland LB75.C extrem de rezistenta, ca sa-ti poti folosi utilajul fara probleme vreme indelungata. Mizeaza pe calitate si vei vedea rezultatele. Materialul din care este confectionat ii confera durabilitate, incat poti uita o buna bucata de timp de grija ei.

Oferta noastra cuprinde o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate pentru utilajele tale. Ori de cate ori intampini vreo defectiune tehnica, vom fi ghizii tai in universul pieselor de schimb, ca sa faci alegi piesele potrivite pentru remedierea acesteia. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri! Vor fi bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor.

Patina superioara New Holland LB75.C - fa o alegere isteata!
Glisorul este o piesa absolut necesara buldoexcavatorului tau, ca sa-si poata indeplini misiunea, altfel, il tii pe linie moarta. Si asta intrucat aceasta patina superioara New Holland LB75.C este responsabila cu extensia bratului si cu fixarea corespunzatoare a acestuia. Calitatea si rezistenta sa sunt esentiale.

Vrei mai multe informatii? Intreaba-ne!
Am creat pentru tine un serviciu de consultanta gratuita, caci stim ca nu-i intotdeauna usor sa dai de cap defectiunilor tehnice. Specialistii nostri te ajuta sa identifici piesele necesare utilajelor tale si iti ofera solutii practice si eficiente pentru a le intretine impecabil si a te bucura de ele vreme indelungata. Suna-ne si incearca!

N-ai de ce sa-ti faci griji, aceasta patina superioara pentru buldoexcavator New Holland LB75.C beneficiaza de 6 luni garantie pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Promptitudinea este unul dintre principiile noastre, iti vom livra aceasta patina superioara New Holland LB75.C super rapid. In cel mult 24 de ore ajunge la tine, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Fiecare piesa are particularitatile sale chiar si in privinta montajului si este esential sa fie montata corect, de preferat de persoane calificate. Altfel, s-ar putea sa te confrunti cu situatii neplacute sau probleme mai complexe, caci un montaj necorespunzator poate afecta atat piesa respectiva cat si altele conexe. Tine cont de acest aspect, mai ales in cazul unei piese atat de speciale ca aceasta. Daca nu stii la cine sa apelezi, iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura