Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator New Holland LB115.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115.B
Cod produs
Z2REY7O3-AT
Out Of stock
Descriere
In mediul dur in care iti desfasori activitatea, fragilitatea n-are ce cauta. Forta si rezistenta sunt esentiale pentru supravietuire, nu doar in cazul oamenilor, ci si cand vine vorba de utilaje. Cu piese de schimb de calitate superioara stii ca iti poti duce treaba la bun sfarsit. Aceasta patina superioara New Holland LB115.B este extrem de rezistenta, va infrunta cu brio provocarile, iar tu vei putea lucra fara griji. Hai sa rezolvam problema rapid si eficient!

Succesul afacerii tale depinde intr-o mare masura de felul in care se prezinta utilajele tale. Este esential sa poti lucra cu ele atunci cand este nevoie, sa nu ratezi oportunitatile care ti se ofera. Te poti baza pe ele daca le intretii corespunzator, incat sa nu ai parte de defectiuni-surpriza. Te ajutam noi sa le oferi ce au nevoie, piese de schimb de cea mai buna calitate ca sa poata functiona in parametri optimi. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Patina superioara New Holland LB115.B - o piesa esentiala pentru buldoexcavatorul tau!
Unele piese ii sunt indispensabile buldoexcavatorului tau. Fara ele, nu mai poate face ce stie sa faca. Astfel este aceasta patina superioara New Holland LB115.B care se ocupa cu extensia bratului si cu fixarea corespunzatoare a acestuia. Pentru rezultate durabile, mizeaza pe calitate.

Daca vrei sa afli mai multe despre utilajele tale, contacteaza-ne!
Oricat de priceput ai fi, o parere avizata nu-ti strica niciodata, mai cu seama ca e si gratuita. Putem concepe impreuna un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau, ca sa scapi de batai de cap, economisind totodata resurse importante. Contacteaza-ne! Specialisti nostri vor fi bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor.

N-ai de ce sa-ti faci griji, aceasta patina superioara pentru buldoexcavator New Holland LB115.B beneficiaza de 6 luni garantie pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti vom livra aceasta patina superioara New Holland LB115 in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. De altfel, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Este esential ca fiecare piesa sa fie montata corect, daca vrei sa n-ai probleme si lucrurile sa se desfasoare in parametri optimi. O piesa atat de importanta ca aceasta nu poate fi montata de oricine. Apeleaza la profesionisti, ca sa n-ai surprize sau neplaceri. De ai nevoie de ajutor, iti putem trimite noi o echipa mobila, doar da-ne de veste!

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura