Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115  LB115.B
Cod produs
KYXJDBC3-M
Out Of stock
Descriere
Setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavator New Holland LB115 se gaseste in oferta noastra la un pret promotional. De ce e cel mai bun? Nu doar pentru calitatea si pretul lui, ci si pentru ca se poate monta si pe modelul New Holland LB115.B fara probleme.

Setul complet de glisoare brat telescopic este format din:
- 4 placi trapezoidale
- 4 placi paralelipipedice
- Piulite incorporate

Puteti achizitiona patinele si separat. Pentru a comanda produsul, este suficient sa completati formularul de pe site sau ne sunati la numerele de telefon afisate.

Va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot efectua reparatiile necesare in localitatea in care se afla buldoexcavatorul. Mecanicii nostri colaboratori pot monta corect si regla patinele, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati pentru mult timp de o reparatie trainica a bratului telescopic. Va reamintim ca montarea incorecta a patinelor telescopare duce la uzura timpurie a bratului buldoexcavatorului.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special, care ajuta la o telescopare usoara a bratului si la fixarea corespunzatoare a acestuia.
Culoarea pieselor livrate variaza in functie de lotul de productie.

Patinele telescopare ajung in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul nostru, va asteptam pe la noi, in sediul din apropiere de Bucuresti.

Iti recomandam sa montezi patinele intr-un service specializat, pentru a beneficia de un montaj si o reglare corespunzatoare ale acestora. Reglarea incorecta a glisoarelor poate uza prematur bratul telescopic al buldoexcavatorului din dotare. De aceea, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei, care poate interveni asupra utilajului tau in localitatea in care acesta se afla. Adreseaza-te cu incredere consilierilor nostri tehnici pentru mai multe informatii!

Codul produsului este: KYXJDBC3-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura