Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara buldoexcavator New Holland LB115.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115.B
Cod produs
EM7K5XP1-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115.B reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Prelucrata in conformitate cu tehnicile moderne, ce respecta noile standarde, saiba noastra danturata vine la pachet alaturi de garantia ca va rezista, temeinic, in timp.
Datorita materialelor folosite, calitatea acesteia va fi pe masura asteptarilor tale. Fiecare piesa de schimb, din depozitul nostru, este puternica, rezistenta si performanta fiind pregatita sa treaca, cu brio, de orice provocare. Ofera-i utilajului tau doar ceea ce este mai bun. Nu face rabat de la calitate!

Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Cu cat ai mai multa grija de ele, cu atat acestea vor rezista, mai mult timp, alaturi de utilajul pe care il detii. Pentru a evita aparitia unor situatii neplacute, programeaza revizii, periodice, pentru utilaj si verifica, cu atentie, piesele de schimb inainte de inceperea activitatilor. Fiind precaut, vei avea doar de castigat!

Cu aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115.B nu vei da gres!
Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului.
Astfel, aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115.B se monteaza atat la puntea din fata, cat si la puntea din spate, avand urmatoarele sarcini:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt. Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115.B vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru buldoexcavator New Holland LB115.B trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura