Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior buldoexcavator New Holland B110B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110B
Cod produs
TR4DJLOE-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata exterior New Holland B110B te asteapta nerabdatoare in depozitul nostru! Saiba noastra danturata a fost prelucrata dintr-un material de calitate, rezistent ce isi spune cuvantul. Astfel, aceasta va fi pregatita sa reziste la exploatare intensa, alaturi de utilajul tau. Cum ar fi sa poti lucra fara stres si griji? Avem noi raspunsul! Asigura-i utilajului tau ajutoare de nadejde, iar acesta va munci sanatos si fericit. Cat despre tine, iti vei putea planifica programul, fara sa te gandesti ca una dintre piesele de schimb s-ar putea sa cedeze.

Deadline-urile se aduna, problemele apar, iar timpul pare sa te grabeasca? Nu intra in panica! Indiferent de problema cu care te confrunti, nu uita ca, alaturi de noi, beneficiezi de consultanta gratuita. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale, iar noi iti vom intinde o mana de ajutor. Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!

Calitatea face diferenta! Alege aceasta saiba danturata exterior New Holland B110B la o calitate inalta!
Asemenea tuturor pieselor de schimb, si aceasta saiba danturata exterior New Holland B110B detine o responsabilitate semnificativa in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. Astfel, aceasta indeplineste urmatoarele roluri:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Echipa care iti este alaturi, oricand si oriunde!
Pe tot parcursul activitatilor tale, alaturi de noi, beneficiezi de serviciul gratuit de consultanta. Inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestuia intrucat, pentru noi, clientii sunt cei mai importanti. Astfel, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, oriunde te afli!

Aceasta saiba danturata exterior pentru buldoexcavator New Holland B110B vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni! Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Intrucat stim cat de important este timpul pentru afacerea ta, aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24-48 de ore. Tu doar trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar de acolo ne ocupam noi!
Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Pentru montarea unei piese de schimb ca la carte, este important sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Astfel, vei evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. Au existat si astfel de situatii!

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura