Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior buldoexcavator New Holland LB90.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90.B
Cod produs
1ASEGWDY-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata exterior New Holland LB90.B reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Fabricata intr-un cadru modern si prelucrata din cele mai bune materiale, saiba noastra vine la pachet alaturi de garantia ca nu te va dezamagi. In timpul activitatilor, utilajul tau are nevoie de sustinerea unor piese de schimb puternice si fara compromisuri. Asigura-i acestuia ajutoarele de nadejde de care are nevoie pentru a fi cel mai bun!

Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale atunci cand simti ca o situatie te copleseste. Sub presiunea timpului, tinzi sa crezi ca nicio problema nu are rezolvare. Insa noi iti vom arata ca nu este asa! Echipa noastra este foarte bine pregatita si te va indruma catre identificarea unei solutii rapide si eficiente pentru problema cu care te confrunti. Suntem conectati solicitarilor tale, oricand!

Saiba danturata exterior New Holland LB90.B - candidata perfecta pentru utilajul tau!
Asemenea tuturor pieselor de schimb, si aceasta saiba danturata exterior New Holland LB90.B detine o responsabilitate semnificativa in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. Astfel, aceasta indeplineste urmatoarele roluri:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Echipa care iti este alaturi, oricand si oriunde!
Pe tot parcursul activitatilor tale, alaturi de noi, beneficiezi de serviciul gratuit de consultanta. Inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestuia intrucat, pentru noi, clientii sunt cei mai importanti. Astfel, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, oriunde te afli!

Aceasta saiba danturata exterior pentru buldoexcavator New Holland LB90.B vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni! Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Intrucat stim cat de important este timpul pentru afacerea ta, aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24-48 de ore. Tu doar trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar de acolo ne ocupam noi! Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Pentru montarea unei piese de schimb ca la carte, este important sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Astfel, vei evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. Au existat si astfel de situatii!

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura