Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara buldoexcavator New Holland LB115CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115CP
Cod produs
AU98TSZF-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115CP este noua vedeta din depozitul nostru! Utilajul tau este supus unui volum de munca intens si solicitant, zi de zi.
Simti ca este timpul pentru o schimbare, dar nu stii ce si cum? La noi in depozit, te asteapta mii de piese de schimb calitative si puternice. Fabricate intr-un cadru modern, piesele noastre de schimb sunt pregatite sa-ti arate de ce sunt capabile. Intrucat au fost prelucrate din materiale calitative si dure, acestea vor rezista, temeinic, trecerii timpului.
Alege, pentru utilajul tau, niste ajutoare de nadejde care sa-i ofere toata sustinerea de care are nevoie!

Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale! Fie ca vrei sa afli cat mai multe informatii despre o piesa de schimb, fie ca esti in cautarea unor solutii eficiente si rapide, ne poti contacta telefonic, oricand! Echipa noastra este recunoscuta pentru rapiditatea cu care identifica solutii potrivite pentru problemele cu care te-ai putea confrunta. Ia legatura cu noi!
Stim ca timpul este foarte important pentru afacerea ta! Motiv pentru care noi iti vom raspunde prompt.

Alege aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115CP pentru utilajul tau!
Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului. Astfel, aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115CP se monteaza atat la puntea din fata, cat si la puntea din spate, avand urmatoarele sarcini:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt. Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland LB115CP vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru buldoexcavator New Holland LB115CP trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura