Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara pentru tractor New Holland T7520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7520
Cod produs
A6SINZFQ-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau va fi incantat de aceasta saiba danturata planetara New Holland T7520 in structura sa! Piesele de schimb reprezinta esenta utilajului, conferindu-i acestuia puterea si energia de care are nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice activitate. Fara acestea, utilajul ar fi doar o carcasa goala, lipsita de sens. Intrucat stim ca iti doresti sa-ti utilizezi utilajul la capacitate maxima, piesele noastre de schimb sunt pregatite sa reziste la exploatare intensa. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, piesele de schimb din depozitul nostru au fost prelucrate din materiale dure, rezistente si calitative!

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde! Suntem pregatiti sa-ti oferim o mana de ajutor, atunci cand te afli intr-un impas. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi te vom ajuta sa identifici solutia potrivita pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Nu le permite problemelor sa-ti afecteze starea de spirit si afacerea! Toate au o rezolvare!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland T7520 va face performanta alaturi de tractorul tau!
Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului.
Astfel, aceasta saiba danturata planetara New Holland T7520 se monteaza la puntea din fata, avand urmatoarele sarcini:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt.
Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland T7520 vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru tractor New Holland T7520 trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura