Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara pentru tractor New Holland T7510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7510
Cod produs
K461TMB9-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata planetara New Holland T7510 este disponibila, oricand, in depozitul nostru! Piesele noastre de schimb abia asteapta sa se faca remarcate, gratie calitatii de care dau dovada. Noi suntem adeptii calitatii!
Stim cat de mult poate influenta, calitatea, modul de lucru al utilajului. Tocmai din acest motiv, sfatul nostru este sa te orientezi catre astfel de piese de schimb. Ofera-i utilajului tau oportunitatea de a se face remarcat prin intermediul fortei de care va da dovada! Echipat cu piesele noastre de schimb, utilajul tau va munci sanatos si fericit! La noi, vei gasi tot ceea ce ii lipseste acestuia.

Nu te lasa coplesit de probleme! Nu le permite acestora sa-si puna amprenta asupra afacerii tale. Orice situatie neplacuta vine, la pachet, alaturi de o solutie. Optimismul reprezinta cheia succesului!
Daca intampini dificultati in rezolvarea acesteia, sa stii ca ne poti contacta cu incredere. Echipa noastra te va ajuta sa identifici solutia eficienta si rapida pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Faci parte din echipa noastra!

Saiba danturata planetara New Holland T7510 - alegerea potrivita pentru utilajul pe care il detii!
Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului. Astfel, aceasta saiba danturata planetara New Holland T7510 se monteaza la puntea din fata, avand urmatoarele sarcini:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt.
Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland T7510 vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru tractor New Holland T7510 trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier.
Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura