Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara pentru tractor New Holland T7530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7530
Cod produs
GEDJWL13-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti o saiba danturata planetara New Holland T7530 pentru utilajul pe care il detii? Aceasta piesa de schimb te asteapta nerabdatoare in depozitul nostru. Desi este o piesa de mici dimensiuni, saiba noastra danturata iti ofera siguranta ca va rezista, temeinic, in timp. Intrucat a fost prelucrata din materiale bine alese, cu grija, atentie si precizie, calitatea acesteia va fi pe masura asteptarilor tale.
Alege, cu grija, atunci cand vine vorba de utilajul tau! Acesta munceste, zi de zi, fara sa se planga. Asigura-i piese de schimb pe care sa se poata baza, oricand si oriunde!

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Motiv pentru care noi reinnoim, constant, stocurile. Piesele noastre de schimb vor ajunge, la tine, cat mai repede cu putinta. In ceea ce priveste calitatea acestora, inca de la inceput, ne-am orientat catre colaborari cu furnizori de incredere care ne ofera doar ceea ce este mai bun. Cu piesele noastre de schimb, utilajul tau va fi capabil sa cucereasca lumea alaturi de tine!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland T7530 este prezenta, oricand, la noi in depozit!
Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului.
Astfel, aceasta saiba danturata planetara New Holland T7530 se monteaza la puntea din fata, avand urmatoarele sarcini:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt.
Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara New Holland T7530 vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru tractor New Holland T7530 trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura