Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Cod produs
JDGKIS04-EP
Out Of stock
Descriere
Patina inferioara Fiat Kobelco B110 este o alegere excelenta pentru cand buldoexcavatorul tau are nevoie de patina de schimb. Daca ai ales sa lucrezi cu un utilaj bun inseamna ca ai gandit corect pentru afacerea ta. Piesele de uzura trebuie verificate mereu, precum si aceasta patina inferioara, care extinde bratul utilajului si il fixeaza corespunzator.
Si patina superioara este tot o piesa care se uzeaza in timp. Verificarile vizuale se fac inaintea fiecarei lucrari pentru a evita cedarea pieselor chiar dupa ce incepem lucrarile.

Daca ai inceput lucrarile si ai nevoie de piese, e bine sa stii ca noi iti livram piese de cea mai buna calitate in 24 de ore, ca sa opresti santierul pentru cat mai putin timp cu putinta.

Patina inferioara Fiat Kobelco B110 - o piesa de rezistenta care iti pune din nou in lucru utilajul.
Daca la noi gasesti foarte multe elemente de uzura specifice pentru buldoexcavator, precum patina inferioara Fiat Kobelco B110 - gasesti si foarte multe consumabile. Consumabilele nu se uzeaza, ele chiar se consuma. De aceea iti dorim sa ne alegi pe noi ca si partener de nadejde. Venim in intampinarea ta cu o echipa profesionista, cu piese, consumabile, consultanta gratuita, livrare rapida.
Daca esti din Bucuresti sau treci prin Bucuresti, te asteptam cu drag sa ridici coletul de la sediul nostru.
Scopul nostru este ca utilajele sa functioneze si clientii sa fie fericiti si cu zambetul pe buze.

Consultanta gratuita - tu nu te stresa, noi te indrumam spre alegerea piesei potrivite!
Stim, avem multe articole. Le avem tocmai ca tu sa gasesti la noi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau. Daca ai prea multe alegeri, nu iti face griji, ne spui mai multe detalii despre utilajul tau si ne asiguram ca primesti exact modelul piesei de care ai nevoie. Noi iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism.
Nu ezita, contacteaza-ne!

Ne straduim sa va punem la dispozitie cele mai bune articole de pe piata existenta. Ne dorim sa va oferim ceea ce este mai bun, iar in cazurile in care piesele au defecte din fabricatie, ne cerem scuze pentru inconveniente si le schimbam in cel mai scurt timp posibil in baza garantiei.

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie. Va rugam sa pastrati garantia care o primiti alaturi de piesa comandata.

Daca gasesti la noi piesa potrivita pentru utilajul tau, precum patina inferioara Fiat Kobelco B110 - o livram oriunde in tara  in 24 de ore, care trec repede repejor. Daca ai posibilitatea, poti prelua chiar tu piesele de la noi de la sediu. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta, pentru ca sa alegi piesa potrivita pentru utilajul tau, contacteaza-ne. Este gratuit!

Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect. Recomandam ca montajul pieselor sa fie efectuat de catre profesionisti. Daca nu ai inca echipa ta de mecanici profesionisti, apeleaza la echipa noastra! Avem inclusiv service mobil

Specificatii tehnice
Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura