Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B100
Cod produs
37INLV5T-EP
Out Of stock
Descriere
Patina inferioara Fiat Kobelco B100 - noi am cautat si am gasit! Ce anume? Cea mai buna piesa pentru buldoexcavatorul tau. Si nu ne oprim aici. Vei gasi la noi si patina superioara care se potriveste la utilajul tau. Deoarece, nu-i asa, ambele se uzeaza la fel de intens.

Si nu ne oprim nici aici, avem mii de piese care le pot inlocui rapid pe cele care se pot uza, defecta sau pot ceda la utilajul tau. Iar daca tu lucrezi cu utilajul, noi nu vrem sa te intrerupem mult, decat 24 de ore pana iti livram piesele de schimb.

Patina inferioara Fiat Kobelco B100 - comanda usor, ajunge rapid, iar utilajul tau poate sa lucreze mai departe cu spor!
Politica noastra este grija fata de client. Tocmai din acest motiv iti oferim o gama larga de piese. Iar pentru ca sa poti face alegerea corecta, specialistii nostril iti ofera consultanta profesionista gratuita. Scapa de stresul de a cauta mereu piese, le poti gasi la noi! Iar daca nu sunt pe stoc deoarece s-au cumparat repejor, ti le aducem!

Daca tu esti multumit, daca utilajul tau primeste mereu piesele de care are nevoie si munceste din greu, noi suntem fericiti!

Consultanta gratuita - tu nu te stresa, noi te indrumam spre alegerea piesei potrivite!
Stim, avem multe articole. Le avem tocmai ca tu sa gasesti la noi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau. Daca ai prea multe alegeri, nu iti face griji, ne spui mai multe detalii despre utilajul tau si ne asiguram ca sa primesti exact modelul piesei de care ai nevoie. Noi iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism.
Nu ezita, contacteaza-ne.

Ne straduim sa va aducem la dispozitie cele mai bune articole de pe piata existenta. Ne dorim sa va oferim ceea ce este mai bun iar in cazurile in care piesele au defecte din fabricatie, ne cerem scuze pentru inconveniente si le schimbam in cel mai scurt timp posibil in baza garantiei.

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie. Va rugam sa pastrati garantia care o primiti alaturi de piesa comandata.

Daca gasesti la noi piesa potrivita pentru utilajul tau, precum patina inferioara Fiat Kobelco B100 , o livram oriunde in tara  in 24 de ore care trec repede repejor. Daca ai posibilitatea poti prelua chiar tu piesele de la noi de la sediu. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta, pentru ca sa alegi piesa potrivita pentru utilajul tau, contacteaza-ne. Este gratuit!

Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect. Recomandam ca montajul pieselor sa fie efectuat de catre profesionisti. Daca nu ai inca echipa ta de mecanici profesionisti, apeleaza la echipa noastra! Avem inclusiv service mobil.

Specificatii tehnice
Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura