Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator Fiat Kobelco FB200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200
Cod produs
HIA4M7OU-AT
Out Of stock
Descriere
Daca faci rost de ingredientele potrivite, niciun obstacol nu-ti mai pare un capat de tara, ci doar o sarcina fireasca pe care o ai de rezolvat. Spre exemplu acum, cand te-a lasat glisorul, ai nimerit la noi si lucrurile au devenit deja mai simple. Pentru ca avem o patina superioara Fiat Kobelco FB200 extrem de rezistenta, pe care te poti baza mult timp de-acum incolo. Este o piesa de calitate superioara, fabricata dintr-un material similar teflonului, care face fata cu brio in mediul dificil de lucru.

Si, cand mai ai nevoie de vreo piesa de schimb, acum stii unde ne gasesti. Utilajele tale iti vor multumi, pentru ca piesele de calitate superioara sunt tot ce-si pot dori. Intretinandu-le impecabil, le prelungesti durata de viata si, astfel, esti si tu castigat. Unde nu mai pui ca nici intreruperile nu vor mai fi atat de frecvente, vei putea lucra fara griji. Contacteaza-ne si afla mai multe despre nevoile utilajelor tale!

Patina superioara Fiat Kobelco FB200 - un aliat de nadejde!
Ce s-ar face buldoexcavatorul tau fara o patina superioara Fiat Kobelco FB200 de calitate superioara cum este aceasta? Iti spunem noi - n-ar mai putea functiona, pentru ca piesa aceasta ii este absolut necesara la extensia bratului si la fixarea corespunzatoare a acestuia. Asadar, daca glisorul lipseste ori s-a uzat, nici tu nu-ti mai poti folosi utilajul.

Vrei sa afli mai multe? Suna-ne si intreaba-ne!
Ai consultanta gratuita, nu te sfii sa intrebi tot ce vrei sa stii sau sa-ti expui problemele tehnice cu care te confrunti. Specialistii nostri iti stau la dispozitie si se vor stradui sa gaseasca solutiile cele mai eficiente pentru tine. Cu o intretinere impecabila, utilajele tale vor merge brici vreme indelungata. Contacteaza-ne si afli cum si cand trebuie sa actionezi!

Nu-ti fa griji, pentru ca aceasta patina superioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200 are 6 luni de garantie in caz de defecte de fabricatie. Asadar, esti asigurat. Trebuie doar sa pastrezi factura si certificatul de garantie din interiorul coletului.

Aceasta patina superioara Fiat Kobelco FB200 poate ajunge la tine chiar maine, daca ne suni sau soliciti o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Cu montajul nu-i de joaca, indiferent despre ce piesa ar fi vorba, dar cu atat mai mult in cazul glisorului, care este o piesa extrem de importanta si necesara. N-ai vrea sa stii cum ar fi sa fie montata incorect. Nu risca, apeleaza la persoane calificate, ca sa nu ai neplaceri ulterior. Daca nu cunosti pe nimeni, rezolvam noi si acest aspect. Doar da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa mobila de mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura