Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Cod produs
U8FXL4YC-EP
Out Of stock
Descriere
Iti doresti ca utilajul tau sa fie echipat cu piese de inalta calitate ? Alege patina inferioara Fiat Kobelco B200 din oferta noastra. Fiecare piesa, oricat de mica sau simpla pare, este foarte importanta pentru functionarea unui utilaj. De exemplu, aceasta patina inferioara pare doar o piesa simpla.
Dar este bine sa stii ca patina inferioara este supusa unor forte enorme in timpul utilizarii bratului utilajului si este foarte important ca ea sa fie fabricata dintr-un material rezistent. Bratul buldoexcavatorului este cel mai folosit element in timpul lucrarilor de pe santier. Daca cedeaza patina inferioara sau patina superioara, acesta nu va mai putea fi extins si fixat corespunzator. Daca totusi piesele cedeaza, apeleaza la noi si iti vom livra exact piesa de care ai nevoie.

Patina inferioara Fiat Kobelco B200 - piesele rezistente sunt piesa noastra de rezistenta.
Daca nici tu nu doresti ca utilajul tau sa fie oprit mult timp pentru inlocuirea pieselor defectate, nici noi nu ne dorim acest lucru. De aceea venim in intampinarea ta cu o varietate mare de piese, stoc permanent pentru o mare parte din articole, livrare rapida, consultanta tehnica si un personal foarte amabil.

Consultanta gratuita - tu nu te stresa, noi te indrumam spre alegerea piesei potrivite!
Comunicarea este un element cheie pentru un parteneriat de success! Iar noi avem un personal comunicativ si amabil. Stim, avem multe articole. Le avem tocmai cat tu sa gasesti la noi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau. Daca ai prea multe alegeri, nu iti face griji, ne spui mai multe detalii despre utilajul tau si ne asiguram ca sa primesti exact modelul piesei de care ai nevoie. Noi iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism.
Nu ezita, contacteaza-ne.

Ne straduim sa va aducem la dispozitie cele mai bune articole de pe piata curenta. Ne dorim sa va oferim ceea ce este mai bun iar in cazurile in care piesele au defecte din fabricatie, ne cerem scuze pentru inconveniente si le schimbam in cel mai scurt timp posibil in baza garantiei.

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie. Va rugam sa pastrati garantia care o primiti alaturi de piesa comandata.

Daca gasesti la noi piesa potrivita pentru utilajul tau, precum patina inferioara Fiat Kobelco B200 - o livram oriunde in tara in 24 de ore care trec repede repejor. Daca ai posibilitatea, poti prelua chiar tu piesele de la noi de la sediu. Daca consideri ca ai nevoie de consultanta, pentru ca sa alegi piesa potrivita pentru utilajul tau, contacteaza-ne. Este gratuit!

Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect. Recomandam ca montajul pieselor sa fie efectuat de catre profesionisti. Daca nu ai inca echipa ta de mecanici profesionisti, apeleaza la echipa noastra! Avem inclusiv service mobil.

Specificatii tehnice

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura