Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
XQBAGTIF-RE
Out Of stock
Descriere
Tips&tricks despre aceasta saiba danturata planetara Fiat Kobelco FB200.2 si rolul sau in viata utilajului! Dupa cum bine stii, piesele de schimb sunt parte componenta a unui utilaj. Impreuna, acestea formeaza un intreg, conferindu-i utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a face fata oricarei activitati.
Saiba noastra danturata face parte din categoria elementelor de uzura, fiind fabricata intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Fiind prelucrata din materiale calitative si rezistente, aceasta piesa de schimb nu te va dezamagi. Calitatea sa este la un nivel inalt!

Nu exista scurtatura pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Muncind cu pasiune, perseverenta si ambitie, vei putea sa-ti indeplinesti visul! Drumul catre succes este lung, complicat si presarat cu fel de fel de obstacole. Echipeaza-ti utilajul corespunzator si apuca-te de treaba!
Noi suntem alaturi de tine, oricand si oriunde. Daca intampini dificultati, ne poti apela cu incredere! Avem o echipa foarte bine pregatita care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Aceasta saiba danturata planetara Fiat Kobelco FB200.2 nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau!
Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului.
Astfel, aceasta saiba danturata planetara Fiat Kobelco FB200.2 se monteaza atat la puntea din fata, cat si la puntea din spate, avand urmatoarele sarcini:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt. Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara Fiat Kobelco FB200.2 vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura