Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata Fiat Kobelco 85817786

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85817786
Cod produs
ZEC8NOAM-RE
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ai nevoie de aceasta saiba danturata Fiat Kobelco 85817786 pentru utilajul pe care il detii! Universul pieselor de schimb este nemarginit, gazduind mii de piese de schimb. Toate diferite si inzestrate cu cate o responsabilitate anume. Este fascinant sa descoperi mecanismul din spatele pieselor de schimb. Asamblate corect si plasate in locul potrivit, acestea ii confera utilajului puterea si energia de a face fata oricarei activitati la care este supus. In depozitul nostru, gasesti tot ceea ce ii trebuie utilajului pe care il detii!

Inainte de inceperea programului de munca, incearca sa-ti construiesti o strategie. Astfel, vei sti cum sa reactionezi in cazul in care apar situatii neprevazute. Sub presiunea apasatoare a timpului, tinzi sa crezi ca problemele nu au o rezolvare. Cu un plan bine pus la punct, vei sti cum sa-ti gestionezi timpul eficient. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde! Contacteaza-ne telefonic, iar noi te vom ajuta sa gasesti o solutie rapida si potrivita situatiei cu care te confrunti.

Povestea din spatele pieselor de schimb
Utilajul reprezinta suma tuturor pieselor de schimb aflate in componenta sa. Fiecare piesa de schimb joaca un rol anume in buna functionare a utilajului, fiind responsabila de un segment diferit. Aceasta saiba danturata Fiat Kobelco 85817786 se monteaza intre surub si piulita, indeplinind mai multe functii:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Istoria serviciului gratuit de consultanta
Suntem conectati solicitarilor tale! Inca de la inceput, am ales sa infiintam acest serviciu gratuit de consultanta pentru a raspunde prompt nevoilor tale. Stim cat de important este timpul pentru afacerea ta! Alaturi de noi, vei avea parte doar de castiguri. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Acest model de saiba danturata Fiat Kobelco 85817786 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Contacteaza-ne telefonic sau completeaza o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta saiba danturata Fiat Kobelco 85817786 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu-ti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta o etapa foarte importanta. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Au existat diverse situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. In plus, ne poti apela cu incredere! Avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura