Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata Fiat Hitachi 85817786

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi 85817786
Cod produs
D6SB953E-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata Fiat Hitachi 85817786 te asteapta nerabdatoare in depozitul nostru! Imaginea de ansamblu a unui utilaj este compusa din prezenta mai multor piese de schimb care ii confera puterea de care are nevoie. Avand o postura impresionanta, acesta are nevoie de suportul unor piese de schimb rezistente si performante. La noi in depozit, vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului!

In domeniul utilajelor si al pieselor de schimb, calitatea face diferenta! Nu-ti mai pierde timpul cu piese de schimb nepotrivite. Alege, din prima, intelept! Noi am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere care sa ne ofere doar ceea ce este mai bun. Iti oferim o gama variata de piese de schimb, toate la o calitate inalta!

Povestea din spatele pieselor de schimb
Utilajul reprezinta suma tuturor pieselor de schimb aflate in componenta sa. Fiecare piesa de schimb joaca un rol anume in buna functionare a utilajului, fiind responsabila de un segment diferit. Aceasta saiba danturata Fiat Hitachi 85817786 se monteaza intre surub si piulita, indeplinind mai multe functii:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Istoria serviciului gratuit de consultanta
Suntem conectati solicitarilor tale! Inca de la inceput, am ales sa infiintam acest serviciu gratuit de consultanta pentru a raspunde prompt nevoilor tale. Stim cat de important este timpul pentru afacerea ta! Alaturi de noi, vei avea doar de castigat. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Acest model de saiba danturata Fiat Hitachi 85817786 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Contacteaza-ne telefonic sau completeaza o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta saiba danturata Fiat Hitachi 85817786 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu-ti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta o etapa foarte importanta. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Au existat diverse situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. In plus, ne poti apela cu incredere! Avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura